ANTALYA / KONYAALTI - Konyaaltı Çankırı Anadolu İmam Hatip Lisesi

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE RAHMET VE MİNNETLE...

Okulumuz Uygulama Camiinde gençler ve çocuklar başta olmak üzere millet nezdinde ortak bir bilincin sağlanması, 15 Temmuz şehitlerimizin anılıp gazilerimizin yad edilmesi amacıyla,  İlçe Müftülüğümüzle işbirliği içerisinde, öğrenci,öğretmen ve velilerimizle birlikte  vatanımız için hiç tereddütsüz canını veren Türkiye Yüzyılı kahramanlarımız anıldı. Okunan Hatm-i Şeriflerin duaları yapıldı. Milli birlik ve beraberlik içerisinde ülke olarak aşamayacağımız hiç bir sorunun olamayacağı vurgulaması yapıldı.

Gençlerde ve halkımızda  milli birlik ve beraberlik duygusunun arttırılması ile vatan sevgisinin değeri, önemi anlatıldı. 15 temmuz karanlığından Türkiye Yüzyılının kahramanlarının fedakarlıkları sayesinde

kurtulduğumuz ve yine Türkiye Yüzyılını onlar sayesinde inşaa edeceğimiz vurgulandı.

Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan Rahmet , Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Yayın: 14.07.2023 - Güncelleme: 14.07.2023 14:43 - Görüntülenme: 53

Etiketler :